Vakantiehuis Elpe

Woning

Het vakantiehuis staat in een klein dorpje midden in het Sauerland. Het huis staat op ruim perceel van 1000 m2 op een zonnige zuidhelling met een prachtig weids uitzicht over het Elpedal.

Het huis is geschikt voor 10 personen (maximaal 8 volwassenen). Tussen 1 april en 1 december kunt u ook alleen de bovenverdieping van ons huis huren, geschikt voor 6 personen (maximaal 4 volwassenen). De gang op de begane grond (met 2 slaapkamers en 1 badkamer) wordt dan afgesloten. U kunt wel de overige ruimten beneden gebruiken.
Het huis wordt altijd maar aan één gezelschap verhuurd.
Zie voor meer informatie bij Tarieven & Beschikbaarheid.

Indeling van het huis:

Begane grond

Op de begane grond komt u vanuit de hal in een gang met twee ruime slaapkamers, een badkamer en een extra garderoberuimte. Verder is er beneden een wasruimte en een speelruimte te vinden.

 

 

 

 

Via de trap in de hal komt u op de verdieping waar u de woonkamer en eetkamer met open keuken vindt. Op de verdieping zijn ook de resterende drie slaapkamers, waaronder één kinderslaapkamer, de tweede badkamer en een apart toilet.20110405072609847_0001 - kopie
Door de indeling is het huis heel geschikt voor bijvoorbeeld twee gezinnen of gezin met grootouders. Voldoende ruimte samen, maar ook de privacy van eigen afgescheiden slaapkamers en badkamer.